search

Проведення Всеукраїнського творчого конкурсу «Що для мене Україна?»

26.07.2024 о 10:40

Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»/United World Cultures Foundation/UWCF, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.

Мета даного заходу культурно-освітній розвиток, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання, збереження культурної спадщини Українського народу, соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану.

Конкурс проводиться у 3 категоріях – малюнок, фотографія та пісня. До участі у Конкурсі запрошуються діти (юні художники, співаки та волонтери) віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Прийом конкурсних робіт триває до 4 серпня 2024 року включно. Детальні умови для участі у конкурсі, рекомендовані тематики та вимоги до конкурсних робіт містяться на сайті фонду UWCF за посиланням: https://uwcfoundation.com/ua/blagotvoritelnost-v-mire/shho-dlya-meneukra%D1%97na-2024.