search

Проведено автоматичний перерахунок житлових субсидій на жовтень 2021р.

28.10.2021 о 10:31

Департаментом соціальної політики Коломийської міської ради проведено автоматичний перерахунок житлових субсидій на жовтень 2021р. домогосподарствам, які отримували субсидію у травні-вересні 2021 року.

        Повідомлення про перерахунок житлової субсидії на жовтень 2021 року можна отримати в управлінні «Центр надання адміністративних послуг» Коломийської міської ради за адресою: пл. Привокзальна, 2А/1.

        Окремо звертаємо увагу, з новою заявою та декларацією для призначення житлової субсидії на опалювальний 2021-2022рр. звертаються громадяни у яких відбулися зміни:

-      складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарства;

-      соціального статусу членів домогосподарства (одруження, розлучення) в складі сім’ї членів домогосподарства;

-      переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання, переліку витрат на управління багатоквартирним будинком, управителя, виконавця комунальних послуг, про які слід повідомити протягом 30 календарних днів.

        Одночасно повідомляємо, субсидія на опалювальний період не призначається сім′ям, які мають прострочену понад три місяці заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, загальна сума якої перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340 грн). Тому, рекомендуємо провести звірку з організаціями-надавачами послуг щодо наявності заборгованості по оплаті за надані послуги.