search

Роз'яснення щодо ситуації з вивезенням сміття на ділянках, де змінився надавач послуг

30.06.2021 о 19:40

❓Що сталося?

📒25 червня виконавчий комітет ввів у дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на виконавця послуг з вивезення побутових відходів. Нагадаємо, територія Коломийської громади була розподілена на 5 лотів, у кожному з яких відбувалося окреме визначення переможців. Відтепер, окрім "AVE Івано-Франківськ", вивезенням сміття займатимуться також ФОП Пасяка Р. В. та КП "Полігон Екологія". Розподіл вулиць за операторами вивозу можна переглянути тут: https://kolrada.gov.ua/p/trash-transit

🗑Де поділися сміттєві контейнери?

🚚Вчора на тих вулицях, де змінився оператор вивезення сміття, "AVE Івано-Франківськ" почало забирати сміттєві контейнери. Представники компанії посилаються на рішення виконкому й кажуть, що прибирання цієї території їх більше не обходить.
Водночас підприємство мало попередити своїх клієнтів за 30 днів до припинення надання послуг згідно з їхньою угодою з користувачами (п. 32.1 або п. 33 в залежності від версії договору), чого не було зроблено. Також під час вивезення контейнерів "AVE Івано-Франківськ" не оформлює відповідні документи. Нагадаємо, що відповідальність за контейнери згідно угод несуть користувачі, а тому складається ситуація, коли баки у Вас забрали, але у випадку якщо щость станеться - будете винні ви. Тому НАГОЛОШУЄМО - щоб уникнути непорозуміння та матеріальної відповідальності за контейнери вимагайте оформлення актів прийому-передачі та відповідних взаєморозрахунків.

Також просимо тих користувачів, у яких забрали контейнери, написати відповідні заяви про факт в Управлінні комунального господарства (пл. Відродження 1, другий поверх)

⁉️Що робити зі сміттям, якщо контейнери вже забрали?

📦Передусім просимо складати сміття у свою тару (мішки, пакети, ящики тощо). Також просимо робити це максимально охайно. Де є можливість - ми вже встановлюємо комунальні контейнери. Найближчим часом сміття буде вивезене.

🧷Як укласти нові договори на вивезення сміття.

- Якщо ви проживаєте на території "Лоту №3", то вам необхідно звертатися до КП "Полігон Екологія". Контакти: 0669231504 (Бичинюк Марія Миколаївна). Адреса: м.Коломия, вул. Шкрумеляка, 36. Необхідні документи: паспорт та ідентифікаційний код.

- Якщо ви проживаєте на території "Лоту №4", то вам необхідно звертатися до ФОП Пасяка Р. В. Контакти: 0977415168 (Роман Віталійович). Залишити заявку на укладення договору можна тут: https://forms.gle/W7npsCDBwVHkW8Hp8

-Якщо ви проживаєте на території "Лотів №1-2, 5", то необхідно звертатися до "AVE Івано-Франківськ". Контакти: (050) 3798818, (050) 3383117, (03433) 37518
Звертаємо увагу, що укладення договорів є обов'язковим!