search

Семінар для представників малого бізнесу та закладів громадського харчування

31.08.2018 о 16:37

У зв'язку з набуттям чинності ст. 20, ЗУ "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" від 22.07.2014р., №1602-VII оператори ринкумалого бізнесу та закладів громадського харчуванняповинні запровадити процедури засновані на принципах НАССР.    

         В зв'язку з цим 6 –го вересня 2018 року, о 10-00 в конференц залі готелю "Надія" м. Івано-Франківськ, міжнародний Проект "Вдосконалення системи безпечності харчових продуктів в Україні" разом з Мінагрополітики та місцевим департаментом агропромислового розвитку проводить семінар, на якому:
- знайоми
ть з новим харчовим законодавством та його вимогами до малого бізнесу та закладів громадського харчування
- розповідаєпро НАССР, логічну послідовність впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, а також про можливості застосування гнучкого підходу 
Стосовно участі звертайтеся до департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації
(022 55-19-07).