search

Скликано XXXVI сесію Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання

26.09.2022 о 18:27

Скликано тридцять шосту сесію Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання. ЇЇ засідання відбудеться 6 жовтня 2022 року о 11:00 год. в залі засідань міської ради з таким основним порядком денним:

 

1. Про внесення змін до Регламенту Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання.

2. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Детальний план території з внесенням змін в схему зонування міста Коломия для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з торгово-офісними приміщеннями по вул. Івана Новодворського, 15А в місті Коломия, Коломийської міської територіальної громади, Коломийського району, Івано-Франківської області».

3. Про передачу в оренду управлінню земельних відносин та майнових ресурсів Коломийської міської ради  комунального майна без проведення аукціону.

4. Про передачу в оренду управлінню фінансів і внутрішнього аудиту Коломийської міської ради  комунального майна без проведення аукціону.

5. Про передачу на баланс Коломийського управління Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області витрат по технічному обслуговуванню і ремонту офісної техніки.

6. Про передачу на баланс Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки матеріальних цінностей.

7. Про передачу на баланс Коломийського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області витрат на ремонт транспортних засобів.

8. Про передачу на баланс військової частини А4267 матеріальних цінностей, витрат на ремонт транспортних засобів та витрат на виготовлення кошторисної документації.

9. Про передачу на баланс військової частини А0742 матеріальних цінностей та витрат на виготовлення кошторисної документації.

10. Про передачу на баланс 77 окремого батальйону (в/ч 7153) 102 окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» матеріальних цінностей.

11. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Зеленосвіт» на 2023 рік.

12. Про уточнення бюджету Коломийської міської територіальної громади на 2022 рік (09530000000) код бюджету.

 

Земельні питання

1. Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів (прибережної захисної смуги ставка по вулиці Антона Чехова в м. Коломиї).

2. Про землекористування на вулиці Степова.

3. Про землекористування на вулиці Василя Атаманюка, 11.

4. Про землекористування на вулиці Моцарта, 33.

5. Про землекористування на проспекті Михайла Грушевського, 64.

6. Про землекористування на вулиці Симона Петлюри, 129.

7. Про землекористування на вулиці Патріарха Й. Сліпого, 4.

8. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

9. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

10. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

11. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

12. Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради.

13. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.