search

Спільна нарада керівництва громади, Коломийського МРВ УДСНС в Івано-Франківській області, голів сусідніх територіальних громад та представників закладів для громадян похилого віку, осіб з інвалідності та спеціальних шкіл-інтернатів

26.01.2021 о 15:55

Сьогодні у Коломийській міській раді відбулась спільна нарада керівництва громади, Коломийського МРВ УДСНС в Івано-Франківській області, голів сусідніх територіальних громад та представників закладів для громадян похилого віку, осіб з інвалідності та спеціальних шкіл-інтернатів.

Харківська трагедія, де під час пожежі у будинку для літніх людей загинули 15 людей, змушує всіх, хто може запобігти в майбутньому таким подіям, ще раз звернути увагу на стан протипожежної безпеки та функціонування соцзакладів такого типу.

Зокрема цього тижня буде проведено спільний моніторинг всіх закладів постійного перебування людей щодо дотримання правил пожежної безпеки, санітарних норм і правил охорони праці.

Також, міський голова Коломиї Богдан Станіславський закликав повідомляти про незареєстровані заклади постійного перебування людей.