search

Спільно з MoveUkraine відремонтуємо приміщення для дитячого будинку сімейного типу, який переїхав до Коломиї з Херсонської області

05.02.2024 о 11:01

Міський голова Богдан Станіславський зустрівся зі співзасновницею благодійного фонду MoveUkraine Патрицією Шморгун-Гаврилишин. Обговорювали деталі співпраці щодо створення соціального житла.

Благодійники будуть ремонтувати частину комунального приміщення для дитячого будинку сімейного типу, який переїхав до Коломиї з Херсонської області. Роботи вже скоро почнуться. Наразі обговорювали питання дизайну, планування та завдання, які бере на себе міська рада, а які благодійники – фактично це останні штрихи, а далі розпочнеться ремонт.

Співпраця з доброчинцями та донорами – це важлива частина роботи фахівців міської ради. Завдяки цьому нам вдалось зробити не одне добре діло на благо жителів громади та внутрішньо переміщених осіб. Ми справді використовуємо кожну нагоду, щоб налагоджувати нові зв’язки з різними фондами й організаціями та підтримувати добрі стосунки з благодійними, з якими вже працюємо роки. І впевнений, що наше партнерство з MoveUkraine також буде продуктивним та довгим.