search

Сьогодні у нашій громаді гарна подія: 100-річний ювілей святкує коломиянка Євдокія Пилипівна Мартинюк

03.05.2023 о 15:57

100 років – це славна дата. І Євдокія Пилипівна радо приймає вітання від внучки, правнука, сусідів. Передали вітання ювілярці і від міської ради.

Життя пані Євдокії не було легким. Вона пережила голодомори, лихоліття війни та важкі часи післявоєнної відбудови, але попри все зберегла оптимізм.

Народилася Євдокія Пилипівна 3 травня 1923 року в селі Раковець Городенківського району, де і пройшла її юність. З ранніх років працювала в колгоспі у рідному селі. Одружилась із вдівцем, у якого на руках була п’ятирічна донечка, для якої вона стала рідною мамою. Відтоді живе в Коломиї. 39 років віддала праці на коломийському консервному заводі.

Чоловік пішов у засвіти у 2001 році, а невдовзі і донька. Але є любляча внучка, правнук, які сьогодні опікуються Євдокією Пилипівною, а вона передає їм свій неоціненний життєвий досвід, дарує любов і ніжність.

Вклоняємося життєвій мудрості та багатому досвіду ювілярки. Бажаємо їй міцного здоров'я, ще не один рік прожити у колі люблячої родини і, найголовніше, мирного неба та спокою.