search

Триває 38 сесія Коломийської міської ради

18.10.2018 о 12:48
У складі міської ради зміни. Сьогодні депутатську присягу склав новий представник фракції політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» - В'ячеслав Приймак. На початку сесії міський голова Ігор Слюзар вручив йому депутатське посвідчення.
Рішення про дострокове припинення депутатських повноважень Петра Кривюка (фракція політичної партії ВО «Свобода») депутати не підтримали. 
  Також до перерви коломийські обранці проголосували уточнення бюджету, затвердили перелік проектів-переможців, які за результатами голосування відповідно до Положення про громадський бюджет міста Коломиї будуть реалізовані у 2019 році за рахунок коштів міського бюджету, і Порядок використання коштів міського бюджету для надання фінансової підтримки громадським об’єднанням ветеранів, на реалізацію програм (проектів, заходів) та інші питання. 

Продовження сесії після перерви можна дивитися наживо на ютуб-каналі міської ради https://www.youtube.com/watch?v=egY1ThJjYcA Проекти рішень можна переглянути у рубриці "Нормативна база" на офіційному веб-сайті міської ради.

Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.



Світлина від Коломийська міська рада.



Світлина від Коломийська міська рада.