search

У Коломиї реалізовують проєкт "Відчуття безпеки, соціальна згуртованість та діалогові практики: пошук оптимальних інструментів на рівні громад"

05.09.2024 о 16:52

У Коломиї реалізовують проєкт "Відчуття безпеки, соціальна згуртованість та діалогові практики: пошук оптимальних інструментів на рівні громад". У його рамках громадська організація "Трикутник" презентувала результати опитування мешканців громади щодо рівня безпеки та соціальної згуртованості.

Інтерв’ю пройшли 305 повнолітніх осіб – це жителі Коломиї та сіл  громади. Визначили, що на першому місці чинників, що найбільше послаблюють відчуття безпеки – воєнні дії, на другому місці – економічні проблеми, на третьому – відключення світла. Також людей тривожать мобілізаційні заходи, злочинність, проблеми із наданням медичної допомоги тощо.

Надалі ми разом із активістами, поліцією, представниками ДСНС та іншими зацікавленими сторонами будемо аналізувати отриману інформацію та напрацьовувати пропозиції та методи, щоб жителі громади почувались безпечніше.