search

Утворення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги розглядали у ратуші

18.06.2019 о 14:43

Під керівництвом першого заступника міського голови Володимира Григорука сьогодні у ратуші збиралася координаційна рада з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

На порядок денний директор департаменту соцполітики Людмила Яремчук винесла питання, які потребують міжгалузевої узгодженої співпраці. Так, запланували спільні заходи комунікаційної кампанії, щоб охопити якомога ширше усі верстви інформацією про те, куди звертатися у Коломиї, якщо став свідком чи сам постраждав від домашнього, фізичного, економічного, психологічного чи іншого виду насильства. До слова, на офіційному веб-сайті міської ради розміщена така інформація http://kolrada.gov.ua/about/news/4070/?sphrase_id=4591 А найближчим часом буде створено окремий розділ, про що буде повідомлено додатково.

Крім того, координаційна рада схвалила утворення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

Також узгодили порядок взаємодії коломийського тимчасового притулку для постраждалих осіб та їхніх дітей щодо соціальних послуг, медичної, психологічної допомоги на безоплатній основі.



IMG_0139.JPG



IMG_0142.JPG



IMG_0151.JPG



IMG_0150.JPG



IMG_0155.JPG