search

В Коломиї відбудеться перший Коломийський архітектурний форум.

02.02.2021 о 06:50

В Коломиї відбудеться перший Коломийський архітектурний форум. Його організовує Коломийська міська рада для того, щоб почути думки всіх учасників ринку та спільно сформувати чесну стратегію у сфері архітектури та містобудування громади.

"З однієї сторони, всі кажуть, що у Коломиї слід навести лад з будовами. Ми, як міська рада, з цим згодні. Але з іншої, коли ми говоримо про це з забудівниками, архітекторами чи представниками інших сфер, що причетні до цього процесу - чуємо, що вони згодні, але очікують однакових для всіх правил гри. Тому ми запрошуємо всіх у Galeria Korzo, щоб разом ці правила гри сформувати. Так буде чесно." - каже міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Архітектурний форум відбудеться у четвер, 4 лютого, о 13 годині на другому поверсі торгово-розважального комплексу “Galeria Korzo”. Серед учасників архітектори, експерти, забудівники, проектанти, посадовці міської ради та представники громадського середовища міста.

"У нас є цілий комплекс питань, які хочемо обговорити у фаховому середовищі. Зокрема міську раду цікавить думка середовища, як уникнути хаотичності нового будівництва, удосконалити візуальну складову міста та сформувати правильний підхід не лише до збереження та відновлення архітектурної спадщини громади. Ми також хочемо на повну розкрити її потенціал. Це все виклики, які нам доведеться вирішити.Тому будемо раді бачити кожного, хто має бачення щодо озвучених питань" - каже профільний заступник міського  голови Сергій Проскурняк, який безпосередньо займається організацією форуму.

Зареєструватись на форум можна за посиланням: https://forms.gle/xovkLvjaLy4h5wyC7