search

Від 1 лютого в Коломиї відбуватимуться покази фільму про наших захисників «Вовк. Страху нема»

12.01.2024 о 15:07

Режисер: Анна Мартиненко, Тетяна Кулаковська.

Жанр: документальний історичний екшн.

Тривалість: 93 хвилини.

Виробництво: Україна.

Сценарій: Анна Мартиненко, Тетяна Кулаковська.

У головних ролях: воїни бойових підрозділів ССО ЗСУ.

У фільмі увічнені Воїни ССО ЗСУ, які поклали свої життя за волю і незалежність України.

 

У стрічці звучать поезії Олени Теліги «Сучасникам», вічні рядки Тараса Шевченка, сучасний твір «Рядок з автобіографії» Оксани Забужко у виконанні сестер Тельнюк, «Два кольори» Дмитра Павличка у виконанні матерів, дружин і дітей воїнів. Сучасні рядки пісні «Висота» у виконанні військового оркестру.

Цей фільм формує духовні цінності українського патріота та є захистом українського суспільства від агресивного впливу деструктивної пропаганди, передусім з боку країни-окупанта росії.

 

Цікаві факти.

Незалежне авторське кіно створювалося за участі командирів та воїнів бойових підрозділів ССО ЗСУ. Робота над фільмом тривала 3 роки - і є результатом цивільно-військового співробітництва українських незалежних кіномисткинь з командуванням, командирами бойових підрозділів та воїнами Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кожен кадр, кожне слово і дія у цьому кіно є справжнім репортажним неповторним моментом.

 

Воїни і автори поставили за мету фільму військове просвітництво, національно-патріотичне піднесення, збереження історичної пам’яті, культивування іміджу Захисника України.

 

Українські бійці Сил спеціальних операцій представляють професію глобальної сім'ї Сил спеціальних операцій - SOF. ССО України є частиною родини SOF NATO.

 

Голоси та обличчя героїв фільму замасковані, втім сила та щирість воїнів захоплює з першого погляду.

 

Саме «Вовк» називається екранізована багатокомпонентна операція, яку у кіно реалізують воїни сухопутної і морської компоненти ССО.

 

Для цієї частини фільму автори запросили військових Повітряних сил ЗСУ, які озвучили багатокомпонентну операцію «Вовк». Один з військових консультантів фільму - офіцер розвідки морської піхоти ЗСУ.

 

Покази відбудуться в кінотеатрах «Стрічка».