search

Відбулася щотижнева оперативна нарада у міського голови (25.01.2021)

25.01.2021 о 19:50

Сьогодні, 25 січня, відбулася оперативна нарада у міського голови Богдана Станіславського. На ній обговорили багато поточної та стратегічної роботи.

Зокрема, заслухали питання про роботу медичних закладів громади, стан по захворюваності на коронавірусну інфекцію та підготовку до проведення контрактування комунальних підприємств нашої громади з НСЗУ. По кожній з лікарень очікується підписання більшої кількості нових контрактів на послуги. Для цього ще по деяких напрямках потрібно здійснити певні кроки: облаштування інклюзивної доступності установ, кадрове та матеріальне дооснащення, підготовки документів. Також важливим завданням є закінчити будівництво приміщення під спіральний комп'ютерний томограф на приймальному відділенні КНП "Коломийська ЦРЛ" КРР та нової амбулаторії в с.Корнич. Важливим є також вибудовування співпраці з сусідніми громадами про співпрацю та спільні цілі, в тому числі і для розвитку медицини.

Також у комунальній сфері заслухали попередні напрацювання по формуванню політики поводження з твердими побутовими відходами в нашій громаді та  вирішили винести на розгляд депутатів питання про дозвіл нашому КП "Полігон-Екологія" на вивіз та захоронення сміття. Окрім того, міський голова ініціював зустріч з депутатами для напрацювання пропозицій та вимог до ТОВ "Підзембудкомунікації" стосовно їхньої подальшої роботи та будівництва сміттєсортувальної лінії. 

Обговорили на нараді і початок роботи над створенням плану сталої мобільності Коломиї. Розглядається можливість закупівлі комунального транспорту за рахунок коштів, які наразі виділяються на компенсацію за пільговий проїзд.
Також важливе стратегічне питання, яке розглянули на засіданні, - початок створення проєкту будівництва школи по вул. Маковея.

Серед поточної ситуації в місті доповіли про стан захворюваності на COVID-19, про стан виконання бюджету, про роботу пенсійної та податкових служб, про запуск освітнього процесу, про стан розслідування ДТП у с. Саджавка та притягнення до відповідальності водіїв, які влаштували перегони біля ялинки. Крім того, міський голова дав доручення протягом двох днів напрацювати план усунення наслідків пожежі у церкві Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ, що в с. Грушів.