search

Відбулася зустріч з перевізниками щодо дотримання карантинних вимог

29.09.2021 о 16:58

Ми усі не хочемо повторення обмежень «червоної» карантинної зони. А громадський транспорт, як усі пам’ятають, у такий час підпадає під дуже жорсткі вимоги, які не комфортні ані жителям, ані перевізникам і водіям. Проте – життєво необхідні. 
Тому й обговорювали важливість дотримання карантинних вимог у громадському транспорті, щоб перевезення були безпечними для пасажирів і водіїв. Зокрема, особливу увагу приділили проїзду пасажирів виключно у масках. До міської ради часто надходять скарги на те, що не всі одягають маски в автобусах. Закликаємо не ігнорувати це правило, бо зараз такий час, що воно поряд з іншими способами захисту може реально вберегти життя!  
Окремо звертаємося до батьків дітей, які по дорозі в школу чи з неї вимушені користуватися громадським транспортом. Забезпечте дитину та супроводжуючого маскою. Це може вберегти життя і здоров'я.
Ну і звичайно, найнадійнішим захистом від COVID-19 є вакцинація. Особливо закликаємо вакцинуватися водіїв і власників маршрутів громадського транспорту. Пам’ятайте, що хворий на коронавірусну інфекцію за один день може заразити до 100 осіб, своїх колег чи випадкових перехожих. А вакцина формує імунітет і зменшує ризики ускладнень, якщо ви все ж захворіли.
Дякуємо кожному, хто своєю відповідальністю та правильними діями допомагає знизити темпи поширення коронавірусу в громаді. 
Ми маємо разом зробити все, щоб не перейти в червону зону. Бережімо себе!