search

Відбулися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розгляду проекту рішення міської ради «Про утворення опорного закладу освіти Коломийський ліцей № 9 та його філії»

23.06.2021 о 19:26

Відбулися громадські слухання щодо об'єднання ліцею №9 та гімназії №10 в опорну школу. Тема не нова, мав кілька зустрічей з колективами та батьками цих закладів, розповідав про цю ситуацію на своїй сторінці та у засобах масової інформації. Підсумком діалогу було рішення, що депутати міської ради при прийнятті рішення щодо створення опорної школи опиратимуться на результат громадських слухань.

Вчора всі зацікавлені сторони зустрілися в Народному домі. Начальник управління освіти Любомир Бордун представив обґрунтування доцільності створення саме опорної школи, наголосивши, що від цього виграють обидва теперішні навчальні заклади. А директорка ліцею №9 Ганна Пасічна поділилася власними напрацюваннями щодо майбутнього розвитку школи після об'єднання ліцею й гімназії.

В результаті учасники слухань підтримали створення опорної школи. Це рішення дозволить створити новітній освітній заклад, який буде надавати ще якіснішу освіту дітям Коломийської громади.