search

Відбулося друге пленарне засідання останньої у 2021 році сесії Коломийської міської ради

29.12.2021 о 11:34

Уже традиційно сесія розпочалася із новорічно-різдвяного привітання від коломийських артистів, учасників оркестрів «Біг-Бенд Коломия» та «Трембіта» Народного дому.

Сьогодні депутати розглянули 15 додаткових загальних питань, які переважно стосувалися адміністративно-господарської сфери, та земельні.

Зокрема, проголосували за надання дозволу фінансовому управлінню міської ради у 2022 році на розміщення тимчасово вільних коштів загального та спеціального фондів бюджету Коломийської міської територіальної громади на депозитних рахунках в установах банків у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, згідно з вимогами Бюджетного Кодексу України. Розміщувати такі кошти на депозитних рахунках будуть на конкурсній основі.

Також депутати підтримали ініціативу підприємців громади (понад 300 підписів) щодо звернення міської ради до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука та Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля для відтермінування введення в дію нової системи оподаткування.

Нагадаємо, на першому пленарному засіданні було прийнято бюджет Коломийської громади на 2022 рік.

Докладно з проєктами цих та інших рішень можна ознайомитися на сайті міської ради у розділі «Міська рада»-«Проєкти рішень міської ради» https://kolrada.gov.ua/decisions/1

Трансляцію засідання 23 сесії міської ради можна переглянути на ютуб каналі міської ради https://www.youtube.com/watch?v=jsBlnjtP440