search

Вирішено питання щодо пільгових перевезень

01.02.2017 о 13:02

Рік тому держава скинула питання пільгових перевезень на плечі місцевих громад, не особливо турбуючись, що, приміром, для такого міста, як Коломия така компенсація складає 20% бюджету розвитку.
Отож, минулого тижня міська рада прийняла рішення, яким чином буде в нашому місті реалізуватися право громадян на пільгові перевезення. Відтак, 8 категорій будуть користуватися громадським транспортом без обмежень: учасники бойових дій, члени сімей загиблих в АТО, інваліди І-ІІ груп з супроводжуючими особами, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-сироти, діти-інваліди, а також учасники ліквідації аварії на ЧАЕС.
Пенсіонерам же будуть видавати компенсаційні талони – по 50 шт. на рік. Отримати їх можна буде з 13 лютого у територіальному центрі управління праці, що знаходиться на Драгоманова, 3.
Також щодня на кожному з маршрутів буде два маршрути (туди і назад) абсолютно безкоштовно і без пред’явлення талону за умови наявності пенсійного посвідчення.
Звертаємось із прохання максимально поширити цю інформацію серед людей пенсійного віку, щоб вони могли скористатися пільговими перевезеннями.