search

Вітаємо з 100-річним ювілеєм мешканку с. Раківчик Коломийського району Заграновську Катерину Миколаївну.

14.03.2023 о 10:03

17 березня 2023 року святкує свій поважний 100-річний ювілей мешканка с. Раківчик Коломийського району Заграновська Катерина Миколаївна.

Народилася Катерина Миколаївна 17.03.1923 року в селі Раківчик Коломийського району, де і проживає по сьогодні. Життєвий шлях ювілярки видався нелегким. Як і у всіх довгожителів, які народилися на початку двадцятого століття, життя Катерини Миколаївни було непросте, з викликами та випробуваннями, адже вона пройшла голодомори, лихоліття війни та важкі часи післявоєнної відбудови. З ранніх років працювала в колгоспі у рідному селі. Одружилась, в шлюбі народилося два сина. Але на жаль, сімейне щастя було не довгим. Чоловік Василь з війни не повернувся, в молоді роки залишилась вдовою. Синів теж вже немає поряд, але є внуки, правнуки, яким Катерина Миколаївна передає свій неоціненний життєвий досвід, дарує любов і ніжність.

          Сто років для світу - маленька крихта у просторі часу, сто років для людини - практично вічність. Не кожному випадає нагода прожити таке довге життя.

          Напередодні ювілею бажаємо Катерині Миколаївні міцного здоров’я, життєвого оптимізму, бадьорості духу і ще не один рік прожити у колі люблячої родини.