search

Вшанування пам'яті полеглих – наш обов’язок!

10.07.2024 о 15:19

Віддати шану полеглим захисникам і захисницям України можна найпростішим, але дуже важливим способом – схилити голову під час хвилини мовчання. Це варто робити щодня, адже йдеться про повагу до тих, хто пожертвував своїм життям за свободу та незалежність нашої країни.

Російське вторгнення в Україну триває понад два роки, а збройна агресія рф – більше десяти років. За цей час ми втратили тисячі захисників і цивільних громадян. Гідне вшанування їхньої пам’яті – надзвичайно важливе завдання для суспільства.

Щоденна хвилина мовчання – це важливий ритуал, який демонструє нашу повагу до тих, хто пожертвував своїм життям заради миру і безпеки нашої країни. Це символ пам’яті, вдячності та визнання їхнього подвигу, а також крок до формування національної культури гідного вшанування загиблих.

Щодня о 9 годині ранку з гучномовців лунає оголошення про загальнонаціональну хвилину мовчання. Просимо всіх звернути увагу на цю інформацію та ставитися до неї з розумінням. Вшановувати пам'ять полеглих – наш обов'язок!