search

Харківський університет пропонує заповнити анкету про молодіжне підприємництво

10.05.2018 о 15:20
У межах реалізації проекту “за програмою Erasmus+ "Вищі навчальні заклади для молодіжного підприємництва"  за діяльністю А2 Проведення досліджень стану молодіжного підприємництва в країнах-партнерах Харківський державний університет харчування та торгівлі проводить дослідження стану молодіжного підприємництва в Україні. 

Для реалізації цього заходу було розроблено дві анкети:

Звертаємося до зацікавлених сторін з проханням взяти участь в опитуванні щодо оцінки стану молодіжного підприємництва. Опитування проводиться з 01 травня 2018 року по 10 червня 2018 року.

Довідково. Проект реалізується за програмою Еразмус+ КА2 Розвиток потенціалу молоді. Країни Східного Партнерства партнерством з 7 університетів з 6 країн Східного партнерства та ЄС: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Академія економічної освіти Молдови, Технічний університет Молдови, Батумський державний університет ім. Ш. Руставелі, Білоруський торговельно-економічний університет споживчої кооперації, Вірменський державний економічний університет, Вища школа бізнесу, мистецтв і технологій "RISEBA". Ідею проекту є активізація молодіжного підприємництва в контексті європейської інтеграції як всередині країн, так і між країнами Східного партнерства та ЄС з використанням досвіду створення успішних бізнес-моделей в країнах Східного партнерства. Більше про проект на сайті http://heifye.hduht.edu.ua