search

Як працює найбільше підприємство Коломиї під час повномасштабного вторгнення                

04.07.2024 о 14:44

ТОВ «Леоні» є важливим інвестиційним проєктом німецького концерну LEONI AG в Україні, який включає два заводи в м. Стрий та м. Коломия, де працює понад 5 000 працівників.

Протягом 20 років компанія сприяє розвитку регіонів, створюючи робочі місця та впроваджуючи сучасні технології.

У 2022 році, після серйозних викликів, повʼязаних з широкомасштабним вторгненням росії в Україну, компанія швидко відновила свою роботу завдяки ефективному кризовому менеджменту та зусиллям колективу, що дозволило підприємству адаптуватися до нових умов.

Безпека працівників є пріоритетом компанії, тому були вжиті всі необхідні заходи для забезпечення їхнього захисту та оперативного реагування на можливі загрози.

У 2023 році ТОВ «ЛЕОНІ» сплатило значні податки, збори та внески до державного і місцевих бюджетів, а також єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, підтримуючи місцеву економіку та соціальні програми.
LEONI є міжнародною корпорацією, присутньою у 26 країнах світу. Завдяки підтримці міжнародних колег компанія отримала гуманітарну допомогу, що сприяло стабільності підприємства.

Працівники компанії активно займаються волонтерською діяльністю, підтримуючи армію та місцеві громади. Понад 600 працівників заводу в Стрию та Коломиї зараз служать у Збройних Силах України.

Компанія ЛЕОНІ продовжує свою діяльність, забезпечуючи робочі місця, безпеку і добробут працівників, а також підтримуючи економічну стабільність регіону.