search

З особистими питаннями на прийомі у Ігоря Слюзара побувало 25 громадян

17.04.2019 о 15:48

У понеділок, 15 квітня 2019 р., відбувся черговий прийом громадян у голови Коломийської міської ради Ігоря Слюзара.

З особистими питаннями на прийомі у Ігоря Слюзара побувало 25 громадян та було розглянуто низку питань, основні з яких стосувались виділення земельних ділянок в користування, приміських автобусних перевезень пільгових категорій населення, надання одноразової грошової допомоги, а також комунальних питань, зокрема – капітального ремонту будинків та перекриття їх дахового покриття, благоустрою прибудинкової території, щодо відміни сплати податку на нерухомість тощо тощо.

Для оперативного вирішення звернень на прийом були запрошені начальник управління комунальним господарством В.Наливайко, начальник відділу земельних відносин міської ради Б.Мондрик, начальник відділу муніципальної інспекції І.Нинєвський, начальник відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю міської ради В.Перлюк, начальник відділу економіки, інвестиційної політики та енергозбереження В.Образцова, директор департаменту соціальної політики міської ради Л. Яремчук.

Під час прийому у міського голови громадянам було надано вичерпні відповіді та роз’яснення згідно чинного законодавства. Ті питання, що потребують додаткового вивчення, відповідно до доручення міського голови, скеровані начальникам відділів та управлінь щодо вивчення ситуації та сприяння у вирішенні проблем заявників, до повноважень яких входить вирішення порушених на прийомі питань.

Відділ звернень



1.jpg