search

Зустрічі, презентації і біг-бенд: повертаємо життя у парк Шевченка

10.08.2021 о 17:23

Коломия - велике місто з більш ніж 60-тьма тисячами мешканців. Тому одного озера на Чехова замало для відпочинку коломиян. Адже по-перше, є вихідні дні, коли концентрація людей там відверто зависока. По-друге, щоразу прогулюватись в одному й тому ж місці не кожному підходить.

В нас є потужний за площею та можливостями міський парк відпочинку імені Тараса Шевченка. Останнім часом про нього, з різних причин, трохи забули. І це й не дивно, адже до парку було важко доїхати. Староміську ми асфальтуємо. Відновили пам'ятник Шевченку, найближчими днями комунальники розпочнуть дрібний благоустрій парку. А вчора там вже грав бенд і співали чудові солісти - вітали будівельників з професійним святом.

-Це відбулось після того, - розповідає міський голова Богдан Станіславський, - як я запросив представників будівельної галузі Коломийщини на неформальну зустріч, яка відбулась теж у парку Шевченка. Там, до речі, ще раз презентували проекти благоустрою території навколо Шевченківського озера. Вірю, що спільними силами зробимо парк Шевченка однією з найпопулярніших локацій Коломиї.