search

Звіт депутата міської ради Сергія Лосюка про роботу в 2018-2019 роках

10.12.2019 о 08:48
Лосюк Сергій Петрович, обраний 25 жовтня 2015 року, член партії “Батьківщина”, входжу у фракцію «Батьківщина” в Коломийській міській раді.
  
Інформування про діяльність депутата: висвітлення позиції здійснювалося через соціальну мережу FACEBOOK. Прийоми і зустрічі з виборцями: прийоми виборців проводяться щомісяця. Крім того, за цей час було проведено дві зустрічі з виборцями.

 Найбільш резонансні депутатські запити та звернення: “Про ремонт міжбудинкових проїздів на вулиці Богуна”,“ Про стан дощової каналізації в місті Коломия”, “Про проблему сміття в місті Коломия”, “Про побудову сміттєпереробного комплексу в Коломиї”, “Про покращення інформування щодо соціального забезпечення громадян міста Коломиї”, “Про незаконне будівництво на вулиці Черемшини”, “Про необхідність вирішення проблеми доріг в місті Коломия”, “Про необхідність системної боротьби з розповсюдженням борщівника Сосновського”, “Про необхідність проведення громадських слухань для вирішення проблеми сміття в місті Коломия”, “Про фінансування притулку для тварин в Коломиї”, “Про будівництво дитячого майданчика по вулиці Чепіля”, “Про будівництво дитячого майданчика на вулиці Богуна біля будинку 18”, “Про поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Новоміської”, “Про встановлення пішоходних переходів на вулиці Мазепи”, “Про заміну каналізаційного колектора біля будинку Богуна, 40”, “Про капітальний ремонт тротуарів на вулиці Миколайчука”, “Про фінансову допомогу госпіталю ветеранів війни на Шкрумеляка,26”.

Проекти рішень, які були мною підготовленні та подані: Про реорганізацію управління освіти міської ради у сервісний центр закладів освіти. Правила утримання домашніх та безпритульних тварин (собак та котів) на території Коломийської міської ОТГ. Проект рішення, який обмежує нарахування премій чиновникам міської ради десятьма відсотками від заробітної плати. Порядок розгляду електронних петицій, адресованих Коломийській міській раді. Про запровадження системи PROZORRO в допорогових закупівлях міста Коломия. Про внесення змін в регламент КМР для зменшення бюрократичної тяганини.

Реагуючи на мої депутатські запити та звернення, виконавча влада здійснила таку роботу: Заасфальтовано частину міжбудинкових проїздів мікрорайону Богуна. Встановлено тротуар біля будинку Стефаника,16. Встановлено освітлення на вулиці Касіяна. Здійснено заміну світильників на вулиці Гулака-Артемовського. Встановлено додаткові дорожні знаки на перехресті вулиць Мазепи-Шухевича. Встановлено освітлення на вулиці Дядинюка.

Встановлення стипендій дітям, які вибороли призові місця на обласних та загальноукраїнських олімпіадах із загальних дисциплін. На початку 2018 року мною був направлений депутатський запит стосовно необхідності запровадження стипендій з загальних дисциплін для дітей міста Коломия, які зайняли призові місця на обласних та загально-українських олімпіадах. Спочатку керівництво управління освіти написало відписку про недоцільність встановлення таких стипендій. Та завдяки моїм наполяганням було підготовлено відповідне положення. Після затвердження даного положення діти міста Коломиї, які вибороли призові місця на обласних та загально-українських олімпіадах, отримують стипендії.

Встановлення розміру пайової участі для забудовників в розмірі 10% від вартості будівництва (стосується тільки комерційної нерухомості). На громадських слуханнях стосовно пайової участі мною була внесена пропозиція про необхідність встановлення в місті Коломия максимальної ставки пайової участі для забудовників(у новобудовах) комерційної нерухомості в розмірі 10% від собівартості будівництва. Ця моя пропозиція була підтримана на сесії міської ради, що суттєво збільшило надходження коштів для відновлення інфраструктури міста, доріг та тротуарів.

За мою активну депутатську позицію мене неодноразово залякували та мені погрожували. Один з таких моментів - це підпал мого автомобіля 15 листопада 2019 року. Та такими методами мене не змусять відступити від відстоювання інтересів громадян Коломиї.

 З повагою депутат коломийської міської ради Лосюк Сергій


лосюк.png


10-3.jpg


мікрорайон богуна міжбудинкові проїзди2.jpg


мікрорайон богуна міжбудинкові проїзди5.jpg


мікрорайон богуна міжбудинкові проїзди3.jpg


освітлення вул Дядинюка.jpg


ремонт освітлення вул касіяна.jpg


ремонт освітлення вул касіяна1.jpg