search

Звітність громадських слухань з питання «Врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території села Іванівці по вул. Копана (в межах земельної ділянки Берило В.М.) Коломийської об’єднаної територіальної громади»

28.10.2019 о 11:02

Звітність

громадських слухань з питання

«Врахування громадських інтересів

під час розроблення

проекту детального плану території

села Іванівці по вул. Копана

(в межах земельної ділянки Берило В.М.) Коломийської

об’єднаної територіальної громади»

Рішенням Іванівецької сільської ради від 06.09.2018 р. № 195-25/2018«Про розроблення детального плану території» відділу архітектури та містобудування міської ради було надано дозвіл на розроблення містобудівної документації детального плану території в селі Іванівці по вул. Копана (в межах земельної ділянки Берило В.М.) Коломийської об’єднаної територіальної громади.

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555, відділом архітектури та містобудування Коломийської міської ради було проінформовано про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації.

Метою розроблення детального плану території є внесення змін у планування території с. Іванівці по вул. Копана Коломийської об’єднаної територіальної громади (в межах земельної ділянки Берило В.М.)та розроблення детального плану території. З метою сформування житлового осередку, який попередньою містобудівною документацією не передбачався. Розміщення нової житлової забудови згідно планувальної структури запропонованої на території можливе при дотриманні усіх нормативних розривів та охоронних зон та узгодження рішень з відповідними експлуатуючими службами інженерних мереж відповідно до статей 10,16,18,19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 17 закону України «Про основи містобудування», та відповідно до частини 1.4 Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 06.11.2011. №290.

Основні Техніко-економічніпоказники детального плану території

Показники

Одиницявиміру

Значенняпоказників

Існуючий стан

Етапвід 3 років до 7 років

1

Територія (в межах детального плану), всього в тому числі:                               2,8938

1.1

Територія садибноїзабудови (включнозмайданчикамитамікрорайоннимозелененням)

га

 

0,2500

1.2

територія сільсько господарського призначення

га

 

1,9740

1.3

зеленінасадження ( крімзеленихнасадженьмікрорайонногозначення)

га

 

0,2520

2

Населення

2.1

Чисельністьнаселенняу садибнійзабудові

осіб

20

 

2.2

Щільністьнаселення

люд./га

20 – 24 люд. /га

 

3

Житловий фонд, всього:                                                                                            0,102324

3.1

Садибних будівель (всього)

тис.м2

0,102324

 

3.2

садибних житлових будинків

тис.м2

0,043463

 

3.3

Середняжитловазабезпеченість

м2/люд

2,17

 

4

Вулично-дорожня мережа

4.1

Протяжністьвулично-дорожньоїмережі

км

 

0,670280

5

Інженерне обладнання

 

Електропостачання (на одну людину)

квт.год/рік

1350

 

 

Газопостачання (на одну людину)

м3/рік

200

 

 

 

Замовник розроблення детального плану території

 

Іванівецька сільска рада

Підстава розроблення

Рішення Іванівецької сільскої ради                                        

від 06.09.2018 р. № 195-25/2018

 

Розробник

ДП «РГАППВБ КРДА»

 

 

 

Пропозиції громадян приймалися до 23.10.2019 рокувідділом архітектури та містобудування міської ради за адресою: м. Коломия,                     вул. Театральна, 13 та на офіційному сайті міської ради. Відповідальним за організацію розгляду пропозицій був Теслевич Андрій Сергійович− заступник начальника відділу архітектури та містобудування Коломийської міської ради.

         У зв’язку з тим, що жодних пропозицій щодо розроблення проекту детального плану території села Іванівці по вул. Копана(в межах земельної ділянки Берило В.М.) Коломийської об’єднаної територіальної громадинамісцевому рівніне надійшло, пропонується винести на чергову сесію міської ради проект рішення«Про затвердження проекту детального плану території села Іванівці по вул. Копана(в межах земельної ділянки Берило В.М.) Коломийської об’єднаної територіальної громади»

 

 

 

Заступник міського голови                                                             Олег Дячук

 

 

Звітність підготувала

головний спеціаліст організаційного відділу                        Світлана Бежук