search

До Кубаївки на храмове свято

12.07.2022 о 10:58

12 липня у Кубаївці відзначають храмове свято. Рівно рік тому в цей день освятили роботи зі створення центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки – справу загиблого Мирона Забарила. На жаль, війна забрала Героя, тому тепер міська рада та волонтери самостійно продовжують роботи. Не просто втілюємо мрію Мирона, а намагаємось зробити навіть більше на добру і довгу пам’ять про нашого захисника.

Тому запрошуємо всіх у Кубаївку. О 12 годині розпочнеться богослужіння у місцевій унікальній церкві, яка походить з 1930-х років. Далі о 14 годині буде благодійна акція на підтримку Збройних сил України. В рамках заходу з’явиться можливість спостерігати за давніми традиціями села. На вас чекатиме «вкопаний столик», ватра та місцеві страви мантули й коніки. Ну і звісно українські пісні від колективів нашої громади.

Та головне, ви зможете глянути, як тривають роботи у вишкільному центрі. Місці, де будуть виховуватись нові покоління українських патріотів і де житиме пам’ять про Мирона та його побратимів.