search

Е-лікарняні: у міській раді відбулася робоча зустріч щодо переходу до електронного реєстру листків непрацездатності

17.09.2021 о 19:05

Відділ кадрів міської ради організував інформаційно-навчальну зустріч щодо моделі роботи з е-лікарняними за участю керівництва Головного управління Пенсійного фонду в Івано-Франківській області, Коломийського відділення Фонду соціального страхування, Комунального некомерційного підприємства Коломийської міської ради "Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги". 

Це уже третій такий семінар, проведений спільно з представниками державних установ. Цього разу - для бухгалтерів, відповідальних з кадрових питань та для працівників міської ради щодо запровадження електронних лікарняних. Чому це таке нагальне питання? Бо зараз відбувається перехідна модель впровадження електронного реєстру листків непрацездатності. Як і завжди, під час перехідного періоду виникають різні нюанси в організації роботи. 

Тому і розглянули ланцюг процесу оформлення лікарняного, починаючи від оформлення в сімейного лікаря висновку про тимчасову непрацездатність і закінчуючи виплатою. Надано відповіді на проблемні питання, що стосуються впровадження електронного обліку листків непрацездатності, прийому заяв-розрахунків страхувальників за е-лікарняних під час перехідного періоду та інші, які виникають у ході роботи.