search

Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення

12.04.2021 о 13:07

12 квітня 2021 року

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про оприлюднення проєкту регуляторного акта Коломийської міської ради

«Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкту рішення Коломийської міської ради «Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів» (далі – проєкт регуляторного акта) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробник проєкту регуляторного актауправління комунального господарства Коломийської міської ради.

        Основною метою розробки та впровадження проєкт регуляторного акта є: встановлення економічно обґрунтованих норм надання послуг з вивезення побутових відходів, що застосовуються у практичній діяльності органів місцевого самоврядування, підприємств перевізників, споживачів відповідних послуг, підвищити якість організації діяльності щодо поводження з ТПВ та, як наслідок, покращити санітарно-епідеміологічну ситуацію у громаді; досягти балансу між коштами, що виділяються з бюджету різних рівнів на санітарну очистку та реальними потребами громади.

Проєкт регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради (https://kolrada.gov.ua/) у меню ОТГ/Регуляторна політика.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, пл. Відродження, 1;

- електронною поштою за адресою: vukm_k@ukr.net , з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта».

         Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.