search

Міський голова Богдан Станіславський зустрівся із Генеральним консулом України в Дюссельдорфі Іриною Шум

16.02.2024 о 11:58

Під час робочої поїздки до наших закордонних партнерів міський голова зустрівся з Генеральним консулом України в Дюссельдорфі Іриною Шум. Було приємно поспілкуватися і з пані Оленою, яка тут працює, адже вона сама з Коломиї. Але головне - розмовляли про залучення нових можливостей для нашої громади.

В основному спілкувалися про два проєкти співпраці муніципалітетів України та Німеччини. Їх вже раніше обговорювали з координаторкою проєктів Engagement Global Іриною Іваськевич. А саме:

Завдяки Фонду малих проєктів є можливість отримати від 1000 євро до 50000 євро грантової підтримки. Ці кошти виділятимуться для реалізації ініціатив, спрямованих на пом’якшення наслідків війни для населення і місцевого самоврядування, захист від надзвичайних ситуацій, стратегічний розвиток міста, покращення енергоефективності та медичного обслуговування тощо.

Посилання на проєкт “Small Project Fund for Municipal Development Policy”: https://skew.engagement-global.de/kleinprojektefonds.html

Завдяки проєкту НАКОПА «Сталий муніципальний розвиток через партнерські проєкти» є змога залучити в нашу та німецьку громади від 50000 до 250000 євро.

Проєкт Sustainable community development through partnership projects (Nakopa) можна переглянути за посиланням: https://skew.engagement-global.de/unterstuetzung-durch...

Зараз як ніколи важливо залучати іноземні інвестиції. Бо це дозволяє, з одного боку, розвивати громаду в різних сферах, а з іншого – направляти бюджетні кошти на першочергові речі. Тому активізували роботу з нашими іноземними партнерами, які готові нас підтримувати та разом подаватись на різні проєкти.