search

Разом з Людінггаузеном розпочинаємо нові проєкти

16.02.2024 о 10:52

Міський голова Богдан Станіславський відвідав місто-партнер  Коломиї - Людінггаузен. Зустрівся із бургомістром Ансгаром Мертенсом, щоб поговорити про реалізацію спільних проєктів, які будуть фінансуватись урядом Німеччини. Маємо конкретні ідеї та працюємо, щоб їх якнайкраще втілити в життя. Це ініціативи у напрямках медицини, соціальної сфери, подолання ризиків виникнення надзвичайних ситуацій, покращення управлінських навичок. Вони не тільки принесуть користь та покращення у наші громади, а й допоможуть ще більше зблизити наші міста.

Також міський голова від імені Коломийської громади подякував громаді Людінггаузена за постійну підтримку України. Нагадаємо, що минулого року вони передали для Коломиї дві машини. Авто зараз у Єдиному центрі надання реабілітаційних та соціальних послуг міста працюють як «соціальне таксі». На сьогоднішній день автомобілі здійснили 3570 виїздів, загалом вони подолали відстань в 35395 кілометрів.

Людінггаузен вже не просто наше місто-партнер, а більше – це наш друг. Раді нашій постійній співпраці. Переконані, що вона буде довга та результативна.