search

Міський голова Богдан Станіславський звітує разом зі старостами про роботу в селах

09.02.2023 о 11:39

"Двічі на тиждень я разом із працівниками міської ради відвідую по два села Коломийської громади. Звітуємо про роботу, дивимось, як живуть села, спілкуємось із людьми. Вже зустрівся з мешканцями Воскресінців, Королівки, Корнича та Грушева", - розповідає міський голова.

Говорять тільки про актуальні питання, такі як: комуналка, обробіток земель, доступність та якість медичних послуг. Наприклад, у цих селах разом відремонтовано 13 вулиць, оновлено вуличне освітлення, а в Королівці – вже є вуличне світло на кожній вулиці. Також тепер ці села об'єднує одна опорна школа, яка суттєво підіймає рівень освіти.

Ще одна серйозна тема – допомога військовим, адже багато жителів наших сіл зараз захищають Україну. А ті, хто в тилу не втомлюються їм допомагати. У наших селах є волонтери, які з першого дня повномасштабного вторгнення і до сьогодні підтримують наших захисників. Це заслуговує на окрему подяку.

Кожне село – то важлива частина Коломийської громади. Нам важливо як і чути потреби сіл, так і розуміти, який потенціал вони мають. Тому будемо у кожному селі. Найближча зустріч у Раківчику. Чекаю охочих поспілкуватись.