search

На особистому прийомі у міського голови побувало 56 громадян

03.12.2020 о 09:53

30 листопада та 1 грудня міський голова Богдан Миколайович СТАНІСЛАВСЬКИЙ приймав жителів Коломийської ОТГ.

На прийомі побувало 56 громадян. Зареєстровано 42 усні звернення, з них на 8 звернень надано роз’яснення під час прийому, 34 звернення  скеровано на розгляд у відділи та управління міської ради для належного їх розгляду та вирішення відповідно до чинного законодавства.

Люди зверталися з приводу надання грошової допомоги на лікування, виплати соціальних пільг, щодо співпраці голів ОСББ з міською радою, а також з комунальних питань, зокрема – благоустрою прибудинкової території, ремонту доріг, проведення та заміни каналізаційних труб, а також земельних питань – виділення земельних ділянок, тощо.

Для оперативного вирішення питань, порушених у зверненнях, на прийом були запрошені начальник департаменту соціальної політики міської ради Людмила Яремчук, начальник управління комунального господарства Володимир Наливайко, начальник відділу земельних відносин міської ради Богдан Мондрик, начальник відділу з питань майна комунальної власності міської ради Роман Мадерук, начальник юридичного відділу міської ради Любов Сончак, заступник начальника відділу економіки міської ради Ірина Копайгоренко, начальник відділу інвестиційної політики та енергозбереження міської ради Ірина Жолоб.

Відділ звернень