search

Національний банк України проводить благодійну акцію зі збору монет

02.10.2024 о 09:11

Розпочато благодійну акцію зі збору монет #SuperCoins, організовану Національним банком України та Superhumans Center. Метою акції є збір коштів для підтримки українських військових, які постраждали внаслідок бойових дій.

Як можна долучитися?
Зібрані монети можна принести до одного з відділень банків-партнерів: АТ КБ “ПриватБанк”, АТ “Ощадбанк” або АТ “ПУМБ”, і перерахувати кошти на рахунок Superhumans Center. Монети номіналами 1, 2, 5 та 25 копійок, які вийшли з обігу, можна обміняти в уповноважених відділеннях банків (ПриватБанк, Ощадбанк, Райффайзен Банк) до завершення воєнного стану та ще 90 днів після цього. Неплатіжні монети також можна залишити в спеціальних скриньках у відділеннях АТ “ПУМБ”.

У межах акції також відбудуться освітні заходи для дітей у закладах освіти, включаючи конкурс “Монети вдячності” та розмови на тему етики спілкування з людьми з інвалідністю.

Зібрані кошти підуть на рахунок Superhumans Center, що спеціалізується на протезуванні, реконструктивній хірургії, реабілітації та психологічній підтримці постраждалих від війни.

Акція триватиме до 29 листопада 2024 року. Деталі та перелік відділень доступні за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/super-coins/