search

Офіційно затверджена символіка села Шепарівців Коломийської міської ОТГ

04.06.2020 о 13:58
Гербом села Шепарівці є зелений заокруглений щит із жовтою вигнутою основою, в середині якої розміщений білий круг – символ безконечності, з вінком із дубового листя (зеленого кольору) та жолудів (жовтого кольору). У центрі круга, на зеленому фоні, розташоване сонце.
Щит увінчаний сільською геральдичною короною із золотими колосками, що вказує на статус.
В основу герба покладено вінок із дубового листя з жолудями, що символізує наявність біля населеного пункту великої території дубового лісу. Тому й назва лісництва на території Коломийського району – Шепарівське.
Сяюче сонце золотого кольору із прямими променями - символізує життя, тепло, могутність, багатство.
Кольори герба мають своє значення. Зелений колір – символ надії, достатку, свободи і радості. Золотий, жовтий – тепла, добробуту і багатства, чистоти.

Прапор села Шепарівці
Квадратне або прямокутне (розміром 1:2) двоколірне полотнище зверху - жовтого, а знизу – зеленого кольору, у центрі якого розміщений білий круг – символ безконечності, з вінком із дубового листя ( зеленого кольору) та жолудів (жовтого кольору). У центрі круга, на зеленому фоні, розташоване сонце.
Зелений колір – символ надії, достатку, свободи і радості. Золотий, жовтий– тепла, добробуту і багатства, чистоти.

Використовувати офіційно затверджену символіку слід відповідно до опису та еталонного зразка, без її спотворення. Точне визначення кольорів, зміст та порядок використання можна дізнатися з рішень, що опубліковані на офіційному вебсайті http://nbkolrada.gov.ua/rishses/page/2



Прапор_Шепарiвцi.jpg



Герб__Шепарiвцi.jpg