search

Оголошується проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області»

23.07.2021 о 10:00

Оголошується проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області».

Назва установи та місцезнаходження: комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області». (скорочена назва ІРЦ). 78200, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Івана Франка , будинок 19.

Найменування посади та умови оплати праці: директор  комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області». За виконання обов’язків, передбачених контрактом директору нараховується заробітна плата за рахунок коштів центру. Посадовий оклад Керівника встановлюється згідно з штатним розписом центру, який погоджується із Роботодавцем та визначається відповідно до чинного законодавства України. Крім цього директорові можуть встановлюватись надбавка за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи, складність, напруженість у роботі в розмірі до 50 % посадового окладу. У разі несвоєчасного виконання завдань, халатного відношення до своїх посадових обов'язків, погіршення якості роботи, відповідно до умов контракту, Роботодавець може скасувати або зменшити розмір надбавки. Керівникові може виплачуватись щомісячно премія за результатами його діяльності. Конкретний розмір премії встановлюється розпорядженням Роботодавця.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду: вища освіта ступеня магістра за спеціальністю «Спеціальна освіта», («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія») та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі та резюме у довільній формі;

3) копію трудової книжки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту з додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня,

5) письмову згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 1 до Положення про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Коломийської міської ради Івано-Франківської області  в новій редакції, затвердженого рішенням міської ради від 27.06.2021 №3814-47/2019.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи для участі у конкурсі приймаються з 26 липня 2021 року по 16 серпня 2021 року включно за адресою: м. Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, кабінет №1, відділ звернень міської ради.

Дата, місце та етапи проведення конкурсу:

31 серпня 2021 року за адресою: м. Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, кабінет №33, зал засідань Коломийської міської ради. Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Денисюк Ольга Миколаївна, (03433) 50458, kadru.kmr.ua@gmail.com.