search

Оголошується проведення конкурсу на заміщення посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних

29.07.2020 о 13:53
ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ
Оголошується  проведення конкурсу на заміщення посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї. 
Правові підстави проведення конкурсу: конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020р. №200(далі - Порядок), на виконання рішення виконавчого комітету Коломийської міської ради від 28.07.2020 №143«Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї». 
 Найменування:Єдиний центр надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї (скорочена назва Єдиний ЦНРС
П м.Коломиї).
 Місцезнаходження:юридична адреса: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Драгоманова, будинок, 3В
Основні напрямки діяльності: надання соціальних та реабілітаційних послуг, визначених Державними стандартами, на безоплатній основі, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання в умовах стаціонарного, тимчасового або денного перебування.
Найменування посади директор Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї.
Умови оплати праці: за виконання обов’язків, передбачених контрактом Керівнику нараховується заробітна плата за рахунок коштів центру. Посадовий оклад Керівника встановлюється згідно з штатним розписом центру, який погоджується із Роботодавцем та визначається відповідно до чинного законодавства України. Крім цього Керівникові можуть встановлюватись надбавка за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи, складність, напруженість у роботі в розмірі до 50 % посадового окладу.Керівникові може виплачуватись щомісячно премія за результатами його діяльності. Конкретний розмір премії встановлюється розпорядженням Роботодавця.Керівникові виплачується матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі посадового окладуодночасно з наданням щорічної відпустки у порядку передбаченому колективним договором.
Документи для участі у конкурсі приймаються з 29 липня 2020 року по 13 серпня 2020 року включно за адресою: м. Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, кабінет №22, відділ кадрів міської ради. Електронна пошта: kadru_kmr@i.ua.

Для участі у конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи: 

заяву про участь у конкурсі за формою, визначеною у додатку;
належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
мотиваційний лист, складений у довільній формі;
довідку про відсутність судимості;
перспективний план розвитку Єдиного центру.