search

Онлайн-конференція для виробників у сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції

04.02.2022 о 10:59

Повідомляємо, що Український союз промисловців і підприємців та Асоціацією Українсько-Китайського Співробітництва організовує онлайн-конференцію «Україна-Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку».

Мета заходу – презентація потенціалу регіонів у сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції, реалізація спільних проєктів.

На захід запрошуються: виробники продуктів харчування та напівфабрикатів, виробники сільгосппродукції, підприємства з конкретними пропозиціями складання на території України конткретних товарів/напрямків, для подальшого експорту до країн ЄС.

Додаткова інформація за тел.: +38 095 8952344 (Акопов Артур), e-mail: akopov@aucc.org.ua

У межах проєкту «EU4USocіety», Miжнародний фонд «Відродження» у співпраці з Європейським Cоюзом оголошує конкурс «Краудфандінг для соціального підприємництва».
Мета конкурсу – зміцнити діючі соціальні підприємництва, популяризувати соціальне підприємництво та створити позитивну практику залучення соціальними підприємствами коштів спільноти.

Пріоритет конкурсу – залучення коштів громади для підтримки створення нових або розширення діючих  

Учасники конкурсу – громадські організації, спілки, асоціації, товариства та інші об’єднання, зареєстровані відповідно до українського законодавства як неприбуткові або благодійні організації.соціальних підприємств.

Кінцевий термін подання аплікаційних форм-15 лютого. Більше інформації можна дізнатися за цим посиланням: https://www.irf.ua/contest/konkurs-kraudfanding-dlya-soczialnogo-pidpryyemnycztva-2/