search

Оприлюднення проєкту регуляторного акта Коломийської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»

07.05.2021 о 12:58

07 травня 2021 року

         Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкт рішення Коломийської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» (далі – проєкт регуляторного акта) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

         Розробник проєкту регуляторного акта відділ економіки Коломийської міської ради.

         Проєкт регуляторного акта розробляється з метою встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Коломийської територіальної громади згідно Податкового кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

         Проєкт регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради (https://kolrada.gov.ua/) у меню ОТГ/Регуляторна політика.

         Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, пр. М. Грушевського, 1;

- електронною поштою за адресою: tower.ko_ekon@ukr.net , з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта».

         Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.