search

Оприлюднення проєкту регуляторного акта Коломийської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку»

07.05.2021 о 12:56

07 травня 2021 року

         Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкт рішення Коломийської міської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку» (далі – проєкт регуляторного акта) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

         Розробник проєкту регуляторного акта відділ економіки Коломийської міської ради.

         Проєкт регуляторного акта розробляється з метою встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Коломийської територіальної громади згідно Податкового кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

         Проєкт регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради (https://kolrada.gov.ua/) у меню ОТГ/Регуляторна політика.

         Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, пр. М. Грушевського, 1;

- електронною поштою за адресою: tower.ko_ekon@ukr.net , з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта».

         Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.