search

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта виконавчого комітету Коломийської міської ради

06.12.2021 о 14:37

06 грудня 2021 року

«Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті загального користування»

     Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкт рішення виконавчого комітету Коломийської міської ради «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті загального користування» (далі – проєкт регуляторного акта) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

         Розробник проєкту регуляторного акта – відділ економіки Коломийської міської ради.

   Проєкт регуляторного акта розробляється з метою регулювання забезпечення реалізації тарифної політики на перевезення пасажирів автобусами, основні завдання якої спрямовані на подолання збитковості перевізників, забезпечення обґрунтованості тарифів, прозорості, збереження ринку соціально важливої послуги пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування, на яких здійснюються перевезення пасажирів у звичайному режимі руху.

        Проєкт регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради (https://kolrada.gov.ua/) у меню ОТГ/Регуляторна політика.

         Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, пр. М. Грушевського, 1;

- електронною поштою за адресою: tower.ko_ekon@ukr.net, з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта».

         Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.