search

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту Коломийської міської ради «Про визначення обсягу пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою»

23.10.2021 о 16:35

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкт рішення Коломийської міської ради «Про визначення обсягу пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою» (далі – проєкт регуляторного акту) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

         Розробник проєкту регуляторного акту відділ муніципальної інспекції Коломийської міської ради.

         Основною метою розробки та впровадження проєкту регуляторного акту є:

- встановлення єдиного підходу для визначення обсягів пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою, збереження об’єктів та елементів благоустрою, утримання територій в належному санітарному стані;

- залучення додаткових коштів на утримання об'єктів благоустрою;

- врегулювання правовідносин між суб'єктами, на яких розповсюджується дія регуляторного акта, та органом місцевого самоврядування, створення умов для реалізації прав суб'єктами у цій сфері;

- збільшення надходжень у міський бюджет на розширене відтворення об’єктів благоустрою;

- можливість вирішення питання в рамках правового поля.

         Проєкт регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради (https://kolrada.gov.ua/) у меню ОТГ, розділ Економіка /  Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів та аналіз їх впливу.

         Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, пр. М. Грушевського, 1;

- електронною поштою за адресою: tower.ko_myn_ins@ukr.net  з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту».

         Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.