search

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Правил благоустрою Коломийської міської територіальної громади»

21.10.2022 о 11:32

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкту рішення міської ради «Про затвердження Правил благоустрою Коломийської міської територіальної громади» (далі – проєкт регуляторного акту) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробник проєкту регуляторного акту – управління комунального господарства Коломийської міської ради.

Проєкт регуляторного акту розробляється з метою упорядкування благоустрою, підтримки екологічної чистоти та порядку на території громади, встановлення законодавчо врегульованих прав, обов’язків та відповідальності керівників підприємств, установ та організацій всіх форм власності, а також громадян для забезпечення умов, сприятливих для життєдіяльності жителів громади.

Проєкт регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради (https://kolrada.gov.ua/) у меню ОТГ/Регуляторна політика.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, пр. М. Грушевського, 1;

- електронною поштою за адресою: vukm_k@ukr.net, з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту».

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.