search

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту виконавчого комітету Коломийської міської ради «Про встановлення тарифів на ритуальні послуги»

07.07.2021 о 18:20

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Коломийська міська рада повідомляє про оприлюднення на власному офіційному сайті проєкт рішення виконавчого комітету Коломийської міської ради «Про встановлення тарифів на ритуальні послуги» (далі – проєкт регуляторного акту) з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробник проєкту регуляторного актукомунальне підприємство «Коломийська міська ритуальна служба» Коломийської міської ради.

        Основною метою розробки та впровадження проєкт регуляторного акту є:     - забезпечення відповідності рівня розміру економічно обґрунтованих витрат, відкритості та прозорості структури тарифів для населення, відповідності оплати, наявності, кількості та якості ритуальних послуг;

- забезпечення дотримання вимог діючого законодавства щодо формування тарифів/вартості на ритуальні послуги;

- забезпечення підвищення рівня економічного обґрунтування тарифів/вартості;

- відкритість процедури, прозорість дій органу місцевого самоврядування при прийнятті тарифів/вартості на ритуальні послуги.

        Проєкт регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Коломийської міської ради (https://kolrada.gov.ua/) у меню ОТГ/Регуляторна політика.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються протягом одного місяця з дати його оприлюднення в письмовій формі:

- поштою за адресою: 78203, м. Коломия, вул. Довбуша, 420;

- електронною поштою за адресою: rutyaljna@ukr.net , з поміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту».

         Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», зауваження та пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, також і до Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.