search

Про засідання конкурсної комісії з відбору громадських об’єднань ветеранів, яким надаватиметься фінансова підтримка на реалізацію програм (проектів, заходів)

18.03.2021 о 11:02

15.03.2021 року відбулося засідання конкурсної комісії з відбору громадських об’єднань ветеранів, яким надаватиметься фінансова підтримка на реалізацію програм (проектів, заходів) щодо допуску громадських об’єднань ветеранів до участі у конкурсі, а саме:

1. Відокремленого підрозділу громадської організації «Народна самооборона Івано-Франківської області» у Коломийському районі Івано-Франківської області.

2. Івано-Франківської обласної організації всеукраїнської профспілки військових правоохоронних органів та учасників бойових дій «УкрПрофСила». 

Відповідно до п.12 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 (зі змінами) та Порядку використання коштів міського бюджету для надання фінансової підтримки громадським об’єднанням ветеранів на реалізацію програм (проектів, заходів), затвердженого рішенням Коломийської міської ради від 18 жовтня 2018 року № 3053-38/2018, Комісією прийнято рішення не допустити до участі в конкурсі вищезазначені громадські об’єднання ветеранів у зв’язку із поданням конкурсних пропозицій не в повному обсязі.