search

ПРОТОКОЛ № 39 ПОЗАПЛАНОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ від 19 вересня 2020 року

15.10.2020 о 08:39

21.09.2020

ПРОТОКОЛ № 39 ПОЗАПЛАНОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ від 19 вересня 2020 року

ПРОТОКОЛ № 39

ПОЗАПЛАНОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ

З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

від 19 вересня 2020 року

Головував: Міський голова, голова міської комісії з питань ТЕБ та НС

                    Ігор Слюзар.

Присутні: Члени комісії (за окремим списком).

        Слухали: 1. Про встановлення «помаранчевого» рівня для міста Коломиї та для сільських населених пунктів Коломийської ОТГ «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2(Михайло Микитюк, Іван Ковальчук, Марія Буртик).

Взяти до відома, що для міста Коломиї та Коломийського району відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 ’’Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2’’ (із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2020 року № 848), протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 18 вересня 2020 року№ 31, протоколу позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 19 вересня 2020 року№ 46 та на підставі оцінки епідемічних показників:

       1.Встановлено з 00:00 годин 21 вересня 2020 року «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у місті Коломиї.

2. Встановлено з 00:00 годин 21 вересня 2020 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в сільських населених пунктах Коломийської об’єднаної територіальної громади (с.Воскресинці, с.Шепарівці, с.Іванівці, с.Товмачик, с.Саджавка).

        3. Коломийському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області (Андрій Тимків), Коломийському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області (Михайло Микитюк) забезпечити здійснення контролю за виконанням обмежень, передбачених для відповідних рівнів епідемічної небезпеки, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 ’’Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2’’.

Термін: до стабілізації епідситуації.

4. Відділу інформаційної політики міської ради (Наталія Сандецька), відділу з питань цивільного захисту міської ради (Олександр Кротюк) Коломийському міськрайонному відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (Павло Хоміцький), Коломийському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області (Михайло Микитюк),Коломийській міськрайонній філії Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» (Іван Ковальчук) залучити засоби масової інформації для проведення широкого інформування та роз’яснювальної роботи серед населення щодо обов’язкового виконання карантинних вимог.

Термін: до стабілізації епідситуації.

        5. Контроль за виконанням рішення комісії залишаю за собою.

Міський голова,

голова міської комісії

з питань ТЕБ та НС

Ігор СЛЮЗАР

Секретар комісії

Надія ІВАНОВА