search

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЕКТУ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ ПО ВУЛ. КАРПАТСЬКА, 78 В М. КОЛОМИЯ КОЛОМИЙСЬКОЇ ТЕРОТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

05.02.2024 о 17:00

 

ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ

ПРОЕКТУ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ

ПО ВУЛ. КАРПАТСЬКА, 78 В М. КОЛОМИЯ

КОЛОМИЙСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

 

Рішенням Коломийської міської ради від 24.07.2023р. № 2878-45/2023 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території по вул. Карпатська, 78, м. Коломия, Коломийська міська територіальна громада, Коломийський район, Івано-Франківська область» управлінню містобудування міської ради було надано дозвіл на розроблення містобудівної документації детального плану території по вул. Карпатська, 78 (в межах земельних ділянок з кадастровими номерами 2610600000:10:001:0078 та 2610600000:10:001:0178) в м. Коломия Коломийської міської територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області.

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011р. №555, управління містобудування Коломийської міської ради інформує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації.

Метою розроблення детального плану території є:

• деталізація планувальної структури і функціонального призначення території, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними, екологічними і санітарно-гігієнічними нормами;

• уточнення просторової композиції, параметрів забудови та режимів використання території;

• зміна цільового призначення земельних ділянок з 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на 02.03 Для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку;

• уточнення положення містобудівної документації вищого рівня, з врахуванням даних державного земельного кадастру та суміжних земельних ділянок і визначити планувальну організацію та розвиток території, що визначена містобудівною документацією (частина вихідних даних), як межа території містобудівного проектування.

Назва показника

Одиниця

вимірюванняО

Розрахунковий

етап

2

3

6

Територія в межах проекту

га/%

0,22/100

Територія опрацювання                 

га

1,0

Максимально допустимий відсоток забудови ділянки

%

50

Кількість будинків

одиниць

1

Площа мощення

м2

0,0894

Площа забудови

м2

0,0541

Площа в охоронних зонах газ низький

м2

0,0044

Основні Техніко-економічні показники детального плану території

 

Замовник розроблення детального плану території

 

Коломийська міська рада

 

Підстава розроблення

Рішення Коломийської міської ради                                        

від 24.07.2023р. № 2878-45/2023

 

Розробник

ТзОВ «Відділ капітального будівництва»

ГАП Соботяк Василь Васильович

Інженер землевпорядник:

Миронюк Роман Михайлович

 

Місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації.

Ознайомитися з проектом містобудівної документації щодо розроблення проекту детального плану території по вул. Карпатська, 78, м. Коломия, Коломийська міська територіальна громада, Коломийський район, Івано-Франківська область, можна в управлінні містобудування міської ради за адресою: м. Коломия просп. Михайла Грушевського, 1 каб.34 та на офіційному сайті міської ради.

 

Завдання на розроблення містобудівної документації та матеріали щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні можна переглянути за посиланням:

 https://drive.google.com/drive/folders/1rEeBFqBUB-S8B08TEn3jZWcd5pmUcQ6h?usp=drive_link

Матеріали містобудівної документації для ознайомлення доступні протягом п’яти календарних днів до дати проведення громадських слухань.

 

Місце проведення громадських слухань: м. Коломия, просп. Михайла Грушевського, 1, зала засідань. Дата проведення 05.03.2024 р. о 10.00 год.

 

У громадських слуханнях можуть брати участь:

- громадськість;

- уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;

-уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація;

-представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

Відповідальною особою за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) є начальник відділу архітектури та просторового планування управління містобудування Коломийської міської ради Володимир Лахнюк.

Пропозиції (зауваження) до проекту містобудівної документації можна надсилати: 

- поштою на адресу : м. Коломия, просп. Михайла Грушевського, 1, кабінет 34, управління містобудування Коломийської міської ради;

на адресу електронної пошти: uprarchitektyru@gmail.com

 

Подання і завершення розгляду пропозицій:

05.02.2024 р. – 05.03.2024 р. управління містобудування (м. Коломия просп. Михайла Грушевського, 1 каб.34, тел. 2-48-61)