search

Стипендії для розумників

14.02.2024 о 19:24

Від 500 до 3000 гривень – таку стипендію отримують 44 учні ліцеїв Коломийської громади. Її розмір залежить від кількості здобутків на Всеукраїнських та міжнародних олімпіадах та перемогах в конкурсі-захисту дослідницьких робіт МАН.

Попри все, в 2024 році ми продовжимо фінансово підтримувати талановитих учнів. Адже хочемо мотивувати дітей до здобуття нових перемог та здійснення нових відкриттів. Бо саме діти разом з вчителями творять той великий освітній потенціал Коломийської громади, про який знає вся Україна.

А також продовжуємо підтримувати наших спортсменів. Тридцять стипендіатів отримують щомісяця від 600 до 5000 гривень. Серед них - коломияни, які своїми перемогами прославляють Коломию на всю Україну та світ.

Стипендії надаються в рамках програми підтримки талановитої молоді. Ця програма не лише відзначає досягнення наших обдарованих молодих людей, але й сприяє розвитку їхніх талантів та мотивує до подальших досягнень. Наша місія - підтримувати кожного учня в його зусиллях у навчанні та саморозвитку. А ці стипендії - то плата за їх успіх та інвестиція громади у розвиток тих, хто творить Коломию великою.