search

Стартував проєкт Business Index – для опитування підприємців

11.11.2020 о 10:12

13 жовтня 2020 року стартував проєкт Business Index – системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу, з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 та очікувань на 2021 року. Для участі в опитуванні першої хвилі необхідно перейти за посиланням: https://web.gradus.app/business.

З метою проведення додаткової роз’яснювальної роботи серед місцевих представників бізнес-спільноти, доведення інформації про запроваджені карантинні обмежувальні заходи та заходи державної підтримки бізнесу під час карантину Мінекономіки спільно з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва створено інформаційний ресурс http://sme.gov.ua\covid19.

Проєкт Business Index – системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 на бізнес та очікувань на 2021 рік.

За результатами буде сформовано аналітичний звіт, який буде надіслано учасникам опитування до кінця грудня 2020 року на e-mail, вказаний під час реєстрації у дослідженні. Для участі в опитуванні першої хвилі необхідно перейти за посиланням: https://web.gradus.app/business.

Дослідження реалізує платформа SheExports у партнерстві з дослідницькою компанією Gradus та аналітичним центром AdvanterGroup на замовлення Export Promotion Office/Офісу з Просування Експорту.

Надані відповіді будуть взяті до уваги при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку малого та середнього підприємництва в Україні.

Результати дослідження будуть передані Кабінету Міністрів України, Офісу з просування експорту, профільним Міністерствам та іншим державним установам. Отримана інформація від представників малого та середнього бізнесу України буде врахована при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку МСБ в Україні.

Також результати будуть використані для розробки Національної економічної стратегії України 2030, що готується Кабінетом Міністрів України спільно з Центром Економічного Відновлення.

Дослідження складатиметься із трьох хвиль і буде фіналізоване до кінця 2020 року.