search

Сьогодні відбулися засідання трьох постійних комісій міської ради

21.02.2022 о 17:11

На постійній комісії з питань підприємництва, регуляторної політики, архітектури, містобудування, транспорту та зв’язку розглянули 6 питань, які в основному стосувалися містобудівної документації.

Комісія з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньоекономічних відносин розглянула 20 питань. Слухали про виконання бюджету Коломийської міської територіальної громади за 2021 рік та про уточнення бюджету на 2022 рік. Також розглянуто ряд питань про місцеві програми: декілька з них мають затвердити, а до інших внести зміни. Зокрема пропонується збільшити фінансування для територіальної оборони.

Останнім було засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, інформаційної та молодіжної політики, соціального захисту, охорони здоров'я, гендерної політики, депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини та правопорядку. На ній розглянули 17 питань. В тому числі про внесення змін до Регламенту Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання. Говорили також про реорганізацію Коломийського ліцею № 6 імені Героя України Тараса Сенюка.

Нагадаємо, що 28 пленарне засідання Коломийської міської ради відбудеться 24 лютого.